Α. Μαστοράκου, Γ. Ντάτσικα: Συνάντηση με εκπροσώπους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

13/02/2025 | 15:50

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής πολιτικής και δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργίας Ντάτσικα, με εκπροσώπους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης ενός ευρύ πλαισίου συνεργασίας για την υλοποίηση παρεμβάσεων προληπτικής ιατρικής, οδοντιατρικής καθώς και δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων για κοινωνικά φαινόμενα, όπως η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, εκ μέρους της Π.Δ.Ε., η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, Έλλη Μπέτση, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών – Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης, Μαρία Παππά και εκ μέρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι κοινωνικοί λειτουργοί από τα παραρτήματα της Πάτρας και του Πύργου, Χαρά Γροσδάνη  και Κατερίνα Λιακοπούλου.

 

 

Ισπανική ομελέτα
17/10/2025 | 01:31

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα