Πάτρα: Τα "σήκωσε" όλα και από τα 2 καταστήματα του ίδιου ιδιοκτήτη - Σύλληψη για κλοπή σεσουάρ μέχρι τενεκέδων με λάδι

Έβαλε στο μάτι και "χτύπησε" σε 2 καταστήματα του ίδιου ιδιοκτήτη. Ο λόγος για άνδρα στην Πάτρα ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ αφού συνελήθφη για 8 κλοπές μέσα σε 10 μέρες. Στο στοχαστρό του καταστήματα και επιχειρήσεις, ενώ δε δίσταζε να κλέβει από ψαλίδια κομμωτηρίου και σεσουάρ μέχρι... τενεκέδες με λάδι!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, την 23-12-2020 το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, την 23-12-2020 τα ξημερώματα διέρρηξε δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ημεδαπού άνδρα στην Πάτρα και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (6.500) ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και τέσσερις κινητές συσκευές, συνολικής αξίας (800) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη έξω από την οικία του και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, με το συνεργό του, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες περίπου ακόμη έξι κλοπές σε γραφείο ανελκυστήρων, καθώς και σε καταστήματα (ενδυμάτων, συμπληρωμάτων διατροφής, καφενείο και κομμωτήριο) αφαιρώντας συνολικά (154) ευρώ, ένα λάπτοπ, αθλητικά ενδύματα, ένα μηχάνημα POS, δυο τηλεοράσεις, μια ηλεκτροκόλληση, δυο τενεκέδες ελαιόλαδο και κομμωτηριακά είδη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης