5 pro tips για να φοράς τη μάσκαρά σου τέλεια από εδώ και στο εξής

 

Κάντο όπως οι ειδικοί... 

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και πιο απλά προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ μας. Βγάζουμε το ραβδάκι από το tube, το περνάμε στις βλεφαρίδες μας και εκείνες γίνονται πιο μακριές, πυκνές και έντονες. Η μάσκαρα από μόνη της ομορφαίνει τις βλεφαρίδες αλλά η σωστή χρήση της μάσκαρα μπορεί να κάνει πανέμορφες τις βλεφαρίδες. Αυτό θα ανακαλύψεις εδώ σήμερα.

Βλέπεις, οι ειδικοί έχουν εξελίξει την τεχνική της εφαρμογής της μάσκαρα και με 5 πολύ απλές συμβουλές, μπορείς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου 10 φορές πιο όμορφες με την ίδια μάσκαρα που χρησιμοποιούσες πάντα. Όχι, δεν είναι κάτι πολύ πλοκο ούτε θα πρέπει να κάνεις κάτι σπουδαίο.

Μέσα από δοκιμές και τεστ, οι ειδικοί έχουν ανακαλύψει πως να κρατάς τη μάσκαρα, πως ακριβώς να την περνάς από τις βλεφαρίδες σου και κυρίως, ποιο βουρτσάκι θα σε βοηθήσει περισσότερο σύμφωνα με τις βλεφαρίδες που έχεις. Μόλις 5 βήματα λοιπόν σε χωρίζουν τις βλεφαρίδες σου από το να είναι όχι απλά όμορφες αλλά πανέμορφες.

Κάνε τώρα διάβασε τα 5 πολυτιμότερα mascara tips και εφάρμοσέ τα την επόμενη φορά που θα βγάλεις το ραβδάκι από το tube...

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ζέστανέ το λίγο με το σεσουάρ σου πριν το βάλεις στα μάτια σου. Όσο καλή και αν είναι η μάσκαρά σου, αν θέλεις γυριστές βλεφαρίδες ενώ οι δικές σου είναι ίσιες πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι και αν το ζεστάνεις λίγο, θα λειτουργήσει σαν ρόλεϊ!

ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΡΑΒΔΑΚΙ καθώς το περνάς από τις βλεφαρίδες σου. Προσπάθησε να το πας όσο πιο κοντά μπορείς στη ρίζα και καθώς το φέρνεις προς τα επάνω κάνει γρήγορες κινήσεις δεξιά και αριστερά. Έτσι το προϊόν θα καλύψει εντελώς κάθε τρίχα των βλεφαρίδων σου.

ΠΕΡΝΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ακόμα και αν έχεις πολύ μικρές βλεφαρίδες. Μπορεί να θέλεις να την περάσεις παραπάνω για να προσθέσεις όγκο και μήκος όμως το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βαρύνεις τις βλεφαρίδες σου. Δύο φορές σε γυρισμένες βλεφαρίδες και κουνώντας το ραβδάκι αρκούν.

ΚΟΙΤΑ ΕΥΘΕΙΑ όσο βάζεις μάσκαρα. Ναι, μπορεί να λερωθείς όμως θα δεις τη διαφορά που θα κάνει η σωστή τεχνική αμέσως και δεν θα το παρακάνεις βαραίνοντας τις βλεφαρίδες σου. Επίσης, θα παρατηρήσεις πως οι εξωτερικές σου βλεφαρίδες χρειάζονται περισσότερο προϊόν. Turst us.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ δεν είναι πάντα το μεγαλύτερο. Αν έχεις ήδη μακριές βλεφαρίδες, διάλεξε ένα μικρότερο βουρτσάκι που θα σε βοηθήσει να βάλεις τη μάσκαρα με ακρίβεια. Αν έχεις μικρές πάρε ένα πιο μεγάλο αλλά όχι XXL γιατί απλά θα λερώσεις τις βλεφαρίδες σου, δεν θα τις βάψεις.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ