Πάτρα: Καλά στην υγεία του ο ανήλικος κολυμβητής - Παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα στην Πλαζ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Αίσιο τέλος είχε η χθεσινοβραδινή περιπέτεια 17χρονου στην παραλιά της Πλαζ, όταν και ενώ κολυμπούσε παρασύρθηκε από θαλάσσσια ρεύματα. Ο ανήλικος όπως έγραψε το tempo24.news, εντοπίστηκε από τρια άτομα που κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον βγάλουν στην ακτή.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 17χρονο.

Πλαζ Πάτρας: ΝΕΟΤΕΡΑ - Νεαροί βούτηξαν στη θάλασσα και έσωσαν 17χρονο - Παρασύρθηκε από τα ρεύματα κολυμπώντας με συνομήλική του - Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα οι λουόμενοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για την ύπαρξη ενός 17χρονου ημεδαπού κολυμβητή σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΛΑΖ'' Πατρών.

Άμεσα, στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τρία 03 περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε από άλλους τρεις (03) λουόμενους, με τη συνδρομή των οποίων εξήλθε στην ακτή, όπου πλήρωμα του ΕΚΑΒ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του και δεν έχρηζε διακομιδής στο νοσοκομείο.
 

Διαβάστε επίσης