Φιλική ήττα για την Παναχαϊκή από τη Νίκη Βόλου

 

 

Την ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή στο δεύτερο φιλικό της φετινής της προετοιμασίας. Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Πορταριάς, όπου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους.

Με τη συμπλήρωση 3 ημερών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδωσε το δεύτερό της τεστ, αυτή τη φορά με ομάδα που θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία τη φετινή σεζόν, τη γειτονική Νίκη Βόλου.

Οι «κοκκινόμαυροι» που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κράτησαν την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά έδειξαν να έχουν… βαριά πόδια από το πολύ τρέξιμο στην Πορταριά.

Πολλές οι νέες παρουσίες στην ομάδα που αυτό το διάστημα γίνεται ένα ομοιογενές σύνολο, βγάζοντας ωραία πράγματα στο χορτάρι, έχοντας όμως και πολλά αμυντικά κενά.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους έκαναν οι Πλιάτσικας και Κουσκουνάς, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Λαρρέα, από τα νέα πρόσωπα.

Η ομάδα του Βόλου πήρε τη νίκη γοήτρου με γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Σκεπετάρης, στο πρώτο του ανεπίσημο τέρμα με τα «κοκκινόμαυρα».

Παναχαϊκή (Ελευθερόπουλος): Μένκα, Πάνος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Batrovic, Μασούρας, Αραβίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Καπούταγλης, Παπαδόπουλος, Cerutti, Παπαχρονόπουλος, Σκεπετάρης, Μπελεζάκης, Πλιάτσικας, Αργυρόπουλος, Κουσκουνάς, Τσότρας.

Διαβάστε επίσης