Πάτρα: Πρώην αστυνομικός αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του – Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS 

Ένας 68χρονος πρώην αστυνομικός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σήμερα περίπου στις 11 το πρωί στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα.

Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία ενημερώθηκαν από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ανέφερε οτι ο άνδρας είχε τραυματιστεί στο χέρι και στον λαιμό. Μάλιστα από τις φλέβες του είχε αιμορραγία.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και παραλήφθηκε από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news ο 68χρονος ήταν εν ζωή, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ