Κορονοϊός: Αυτές είναι οι περιοχές όπου μπαρ και εστιατόρια θα κλείνουν τα μεσάνυχτα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την ανακοίνωση νέων μέτρων στην προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού και το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε στο πλαίσιο των νέων μέτρων σε ποιες περιοχές θα υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας μπαρ, εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης.

Έτσι και στην Περιφέρεια Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα λειτουργίας έως τα μεσάνυχτα. Να θυμίσουμε πως στις 11 Αυγούστου η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη είχε ανακοινώσει ότι έως τις 23/8 Αυγούστου, θα ισχύσει απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7.00 το πρωί στις εξής περιοχές:

- Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, - Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,

- Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω. Η απαγόρευση δύναται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης