Cute φορέματα για τα πιο updated looks από Regalinas

 

Καλοκαίρι χωρίς φόρεμα δεν βγαίνει! Τα φορέματα αποτελούν την πρώτη επιλογή των γυναικών και όχι τυχαία, αφού κανένα άλλο ρούχο δεν ποζάρει κατεξοχήν στα περιοδικά μόδας και δεν τραβάει τα βλέμματα όσο ένα φόρεμα. Ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες, τα έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να σας δροσίζουν, να σας ομορφαίνουν και να σας κάνουν να νιώθετε άνετες και θηλυκές. Αντίστοιχα, θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικείες πουκαμίσες.

Πως θα δημιουργήσετε λοιπόν μερικά από τα πιο classy συνολάκια του καλοκαιριού; Σας δείχνουμε μερικά από τα φορέματα που έχουν φορέσει πολλές celebrities.

Σε στυλ εμπριμέ: maxi και mini γραμμή

Θηλυκό, αέρινο, άνετο, ρομαντικό! Όλες τις αρετές έχει αυτό το φόρεμα, που χρωματίζεται σε μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει λεπτομέρεια με δαντέλα στους ώμους και λάστιχο κάτω από το στήθος. Βρείτε το με ένα κλικ από εδώ. Είναι one size και καλύπτει μεγέθη Small-Large.

Δεν μπορούμε να μην βάλουμε στην λίστα ένα mini φόρεμα για το καλοκαίρι. Είναι must και ειδικά όταν το σχέδιό του είναι εμπριμέ, άκρως αγαπημένο από κάθε κορίτσι και γυναίκα. Το φόρεμα regalinas με βολάν στα μανίκια και στο τελείωμα είναι το σχέδιο της φετινής σεζόν που έχει κάνει πάταγο. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες αποχρώσεις στην αγορά. Είναι κομμάτι passepartout, μην το χάσετε!

Μονόχρωμο μακρύ φόρεμα

Και τα μονόχρωμα γυναικεία φορέματα έχουν την αξία τους το καλοκαίρι. Η απόχρωση του βεραμάν αποτελεί σταθμό τις διακοπές και έχει πλέον γίνει διαχρονική. Το maxi φόρεμα regalinas με τετράγωνη λαιμόκοψη και πολύ ιδιαίτερη πλάτη μπορεί να φορεθεί τόσο στο γραφείο, τις διακοπές όσο και σε έναν γάμο. Επιλέξτε το για να δείχνετε καλοντυμένη όλη μέρα.

Περισσότερα φορέματα, γυναικεία πουκάμισα, σορτσάκια, μπλούζες και φούστες με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα Regalinas.gr!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ