Χειμώνας 2018-9 στα Regalinas - 3+1 items για να αντιμετωπίσετε τις κρύες μέρες!

Αυτόν τον χειμώνα στα Regalinas θα βρείτε τα πιο in fashion και ζεστά ρούχα που θα ανανεώσουντην γκαρνταρόμπα σας, αλλάζοντάς σας τη διάθεση. Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη online ποικιλία τα επόμενά σας winter outfits. Μοναδικές αποχρώσεις, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει κάθε μέρα να έχει πολλές επιλογές όποια κι αν είναι η περίσταση.

Παντελόνι με δετή ζώνη

Cigarette παντελόνι σε σκούρο γκρι με τέλεια εφαρμογή που μπορεί να συνδυαστεί με ένα σικάτο blazer, διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο outfit για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή για μία ιδιαίτερη περίσταση που θέλετε να είστε καλοντυμένη.

Το παντελόνι regalinas διαθέτει πιέτες, κλείνει με φερμουάρ, έχει διακοσμητικές τσέπες, ενώ η εφαρμογή του θα σας εντυπωσιάσει.

Λεοπάρ πουκάμισο

 

Must, must, must! Τα animal print πρόκειται να φορεθούν όσο τίποτ’ άλλο φέτος. Το λεοπάρ πουκάμισο είναι ασύμμετρο σε φαρδιά γραμμή με γιακά μάο και τσεπάκι στο στήθος που το κάνει all time classic. Συνδυάστε το πολύ εύκολα!

Oversized πουλόβερ σε κόκκινο

Το φαρδύ πουλόβερ με ψηλό γιακά είναι ζεστό με πολύ καλή εφαρμογή και χοντρή πλέξη που θα σας συντροφεύσει όλο το χειμώνα ακόμα και τις πιο κρύες μέρες. Φορέστε το με κολάν ή με ένα skinny παντελόνι σαν φόρεμα.

Φουσκωτό μπουφάν γκρι με κουμπιά

Φορέστε αυτό το ιδιαίτερο μπουφάν που ταιριάζει με όλα τα outfits και τις αποχρώσεις. Αυτό το λαμπερό γκρι μπουφάν με τσέπες στα πλάγια και κουμπιά θα γίνει μία daily επιλογή ή θα συμμετέχει τέλεια σε ένα πιο formal look. Βρείτε το εδώ ανανεώνοντας την συλλογή σας με τα πανωφόρια. 

Περισσότερες αγορές από γυναικεία ρούχα Regalinas θα βρείτε στο online κατάστημα. Δωρεάν αποστολές και δωρεάν επιστροφές εντός Ελλάδας!

 

Διαβάστε επίσης