Μαρία Κορινθίου για bullying: Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα

 

Για τα αρνητικά σχόλια τα οποία έχει ακούσει κατά καιρούς μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου, το πρωί της Τετάρτης, καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Mini Καύσωνας».

Η ηθοποιός εξήγησε πως: «Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και έχουν ζήσει πολλά. Σίγουρα ο δρόμος και η πορεία του καθενός έχει επηρεαστεί από κάποια πράγματα. Δυστυχώς, σε πολλούς τομείς, η εμφάνιση μού έχει κλείσει τις πόρτες. Είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί στο να σε εμπιστευθούν σε κάποιους ρόλους. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην ψυχή».

Αναφορικά με την ηλικία της, η Μαρία Κορινθίου παραδέχθηκε πως: «Η ηλικία με ανησυχεί για άλλους λόγους και όχι για την εξωτερική μου εμφάνιση».

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, η ηθοποιός είπε: «Διψάω, αναζητώ ρόλους που να κάνω διαφορετικά πράγματα. Από πολύ μικρή αναζητούσα τέτοιους ρόλους και μετά πήρα την απόφαση να φύγω από τη βολή μου και να αποφασίσω εγώ για μένα. Για την εικόνα μου έχω δεχθεί πάρα πολύ μπούλινγκ. Νομίζω όμως πως έβαλα ένα τοίχο, θωρακίστηκα από μόνη μου» και πρόσθεσε: «Επιστρέφοντας από την Αμερική δέχθηκα πολλά. Από το ότι δεν θα κάνω καριέρα γιατί δεν κάνω αυτό, μες στη μούρη μου να το πω λαϊκά, μέχρι τα κιλά μου. Δεν με ενοχλεί πια το bullying για την εικόνα μου».

 

 

Διαβάστε επίσης