Μαρία Κορινθίου για Γιώργο Λιάγκα: «Το πρωινό μου άφησε γλυκόπικρη γεύση»

17/09/2023 | 12:50

 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ταξίδεψαν χθες για την Βιέννη, με αφορμή το Διεθνές Φεστιβάλ της Αυστρίας όπου θα προβληθεί η ταινία που σκηνοθέτησε ο γνωστός ηθοποιός.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνάντησε τους δύο ηθοποιούς η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και με αφορμή τις πρεμιέρες η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε και για το «Πρωινό».

«Δεν είδα Πρωινό. Μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Δεν έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα για την πρεμιέρα. Ακούστηκαν και έγιναν πολλά σε σχέση με μένα και το Πρωινό. Τώρα είμαι καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να είμαστε καλά, να συνεργάζομαι με κάποιον άλλον άνθρωπο όμορφα και καλά. Από εκεί και πέρα όλα καλά» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

https://www.govastileto.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)