Μαρία Κορινθίου για Γιώργο Λιάγκα: «Το πρωινό μου άφησε γλυκόπικρη γεύση»

17/09/2023 | 12:50

 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ταξίδεψαν χθες για την Βιέννη, με αφορμή το Διεθνές Φεστιβάλ της Αυστρίας όπου θα προβληθεί η ταινία που σκηνοθέτησε ο γνωστός ηθοποιός.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνάντησε τους δύο ηθοποιούς η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και με αφορμή τις πρεμιέρες η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε και για το «Πρωινό».

«Δεν είδα Πρωινό. Μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Δεν έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα για την πρεμιέρα. Ακούστηκαν και έγιναν πολλά σε σχέση με μένα και το Πρωινό. Τώρα είμαι καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να είμαστε καλά, να συνεργάζομαι με κάποιον άλλον άνθρωπο όμορφα και καλά. Από εκεί και πέρα όλα καλά» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

https://www.govastileto.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!