Πλιάτσικας: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν και επανενώθηκαν οι Πυξ Λαξ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" της ΕΡΤ

Η φράση που απεχθάνεται είναι "η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ". Αυτό δήλωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" της ΕΡΤ, ξεκαθαρίζοντας τον λόγο που τους οδήγησε στη διάλυση του συγκροτήματος και τη σόλο καριέρα αλλά και τους λόγους που τους επανένωσαν.

Όπως ανέφερε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, το συγκρότημα από το 2018 έχει επανενωθεί κι έτσι θα παραμείνει. Από τη στιγμή της διάλυσής τους , δυο φορές επανενώθηκαν εκ των οποίων η μια το 2011 στη μνήμη του Μάνου Ξυδούς, καθώς ήταν επιθυμία του πριν φύγει από τη ζωή το 2010.

Όπως υποστήριξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ήταν το 2004 όταν το συγκρότημα εξαιτίας της τεράστιας απήχησης που είχε αισθάνθηκε πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος του. Επιπλέον, εκείνη την περίοδο τα μέλη τους συγκροτήματος είχαν διαφορετικές επιθυμίες αναφορικά με τη μουσική.

"Οι λόγοι ήταν πρώτα απ' όλα η ανάγκη να προφυλάξουμε την μπάντα και δεύτερον είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που βλέπαμε πρακτικά ότι υπάρχει κορεσμός, δεν πηγαίνει παρακάτω" ανέφερε μεταξύ άλλων ωστόσο τόνισε ότι παρέμειναν δεμένοι μεταξύ τους.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης