Kάτω Αχαΐα: Παρών ο Μυλωνάς στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Ιωάννη του Ριγανά

ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Ριγανά, προστάτη της Κάτω Αχαΐας , που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα παρευρέθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Κουνάβη, τους Αντιδημάρχους Κυριάκο Ορλώφ, Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, Άγγελο Καραντζα, Γρηγόρη Μάλλιαρη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Θανάση Πουλίδα, τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ Νίκο Πετρόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ανδρέα Μπουχέλο και Ηλία Καμπέρο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σαγαιίκων Ανδρέα Σαρτζή και τον Ειδικό Συνεργάτη Παναγιώτη Χριστόπουλο. Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε  ο Περιφερειάρχης  Νεκτάριος Φαρμάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε επίσκεψη του Δημάρχου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη που γκρεμίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό του 2008 και βρίσκεται σήμερα σε ανοικοδόμηση. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Μητρόπολη του Δήμου μας και στους όπου γης Αχαγιώτες και σύντομα να γιορτάζουμε την ημέρα αυτή στον Ναό του Αγίου Ιωάννη. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ