Δυτική Αχαΐα: Απάντηση Μυλωνά στην ΕΣΗΕΠΗΝ για τα «δημοσιογραφικά παπαγαλάκια»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κατανοούμε και σεβόμαστε απολύτως το δικαίωμά σας να υπερασπίζεστε τα μέλη της Ένωσής σας, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Η ανακοίνωσή σας όμως ότι το συγκεκριμένο δελτίο τύπου στρέφεται κατά των δημοσιογράφων, θέτοντας έτσι απέναντί μας το δημοσιογραφικό κόσμο, είναι ατυχής και άδικη.

Πάτρα: Παρέμβαση της Ένωσης Συντακτών για επίσημη ανακοίνωση του δήμου δυτικής Αχαΐας

Η επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση μου με επίλεκτα μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας και η πάνω από είκοσι χρόνια αρμονική  επαγγελματική συνεργασία  με το σύνολο των δημοσιογράφων αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό και την εκτίμηση στους δημοσιογράφους και το έργο τους! Τιμούμε και θα συνεχίσουμε να τιμούμε και να συνεργαζόμαστε με τους λειτουργούς της ενημέρωσης.

Το δελτίο τύπου μας δεν έχει σχέση με δημοσιογράφους ή ΜΜΕ της Πάτρας αλλά αφορούσε ανάρτηση ΜΚΔ της Δ. Αχαΐας, ταυτισμένο με την απελθούσα δημοτική αρχή, στο οποίο η ενημέρωση θεωρείται ταυτόσημη με την  προπαγάνδα και θεωρούν ότι μπορούν κατ’ επανάληψη, εύκολα, αβίαστα και χωρίς κριτική  και πέρα από κάθε δεοντολογία να ανεβοκατεβάζουν κείμενα, τα οποία συστηματικά διαστρεβλώνουν γεγονότα και υποβαθμίζουν και απαξιώνουν το έργο της δημοτικής αρχής.

Πιστεύουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στην ενημέρωση, την δημοσιογραφία και τον τόπο μας και ως τέτοιες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ολοκληρώνοντας σημειώνω με την ευκαιρία αυτή ότι ως Δήμαρχος της Δυτικής Αχαΐας έχω υποχρέωση να προασπίζω το έργο της Δημοτικής Αρχής  και να εξυπηρετώ τα συμφέροντα του λαού της Δυτικής Αχαΐας από τον οποίο εκλέγομαι και στον οποίο λογοδοτώ.

 Στην προσπάθεια μου αυτή καθοριστικό παράγοντα  αποτελεί η εμπεριστατωμένη και αντικειμενική ενημέρωση και οι λειτουργοί της, τους οποίους σεβόμαστε και με τους οποίους  συνεργαζόμαστε αρμονικά!

Διαβάστε επίσης