O Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας στο tempo24.news: "Είμαστε έτοιμοι για να εφαρμοστεί ο Νόμος"

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

"Είμαστε έτοιμοι για να εφαρμοστεί ο Νόμος από τις 6 το πρωί. Η Ελληνική Αστυνομία θα βρίσκεται στους δρόμους και θα ελέγχει βάσει των σχετικών διαταγών και όπως εκ των συνθηκών ορίζεται. Αυτή τη στιγμή προέχει η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών", δήλωσε στο tempo24.news, o Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας - Τα πρόστιμα στους παραβάτες - Τα έγγραφα που απαιτούνται για όσους μετακινούνται

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής οι επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσεις Αχαΐας, συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους επικεφαλείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τον συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας που λίγο αργότερα στις 6 το απόγευμα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μια ώρα αργότερα στις 7 έγινε ανάλυση των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό στο πλαίσιο, της κοινής υπουργικής συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι.

Λευτέρης Οικονόμου: Με drones και ελικόπτερα η επιτήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης