Καλάβρυτα: Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας η κοπή πίτας του Αστυνομικού Τμήματος - ΦΩΤΟ

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ KALAVRYTANEWS.COM

Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, έκοψε την βασιλόπιτα, εν μέσω ευχών για μια καλή και ήρεμη χρονιά.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας π. Ευσέβιος, συμπροσευχομένων, του Αρχιμανδρίτου Φιλαρέτου και Ιεροδιακόνου Νύμφωνα.

Παραβρέθηκε ο Αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χαράλαμπος Τσίτσικας, ο διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων Βασίλειος Σταθούλιας, ο Διοικητής του Α.Τ.Κλειτορίας Ανδρέας Παναγάκης, ο υποδιοικητής κ. Βασίλειος Φελέκης, οι Αξιωματικοί και οι Αστυνομικοί του Τμήματος ενώ την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Σπυρίδων Καούρης.
Η πολύ όμορφη και εμπνευσμένη βασιλόπιτα, ήταν δωρεά του Ηγουμένου της Αγίας Λαύρας, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο. 

Ο Αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, στα πλαισια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συζητήσει υπηρεσιακά θέματα με τον Διοικητή κ. Σταθούλια, ενώ ο Πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χαράλαμπος Τσίτσικας, ενημερώθηκε πλήρως για ζητήματα και αιτήματα των συναδέλφων του. 
Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα. 

Πηγή: kalavrytanews.com 
 

Διαβάστε επίσης