Ισπανία: Η Μπέτις νίκησε 2-1 τη Ρεάλ και την «γκρέμισε» από την κορυφή

 

Νέα αλλαγή στην κορυφή της La Liga έφερε η 27η αγωνιστική, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής ηττήθηκε 2-1 από τη Μπέτις στην Ανδαλουσία και βρέθηκε εκ νέου δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, μόλις μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη της στο clasico.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπαρτρά (αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής) και τον Φεκίρ (φανταστική επέμβαση του Κουρτουά) και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 40΄ με τον Σίντνεϊ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπενζεμά αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μαρσέλο και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο πολύπειρος Χοακίν έχασε γκολ που... δεν χάνεται στο 55΄, όταν πέρασε και τον Κουρτουά, αλλά έκανε το πλασέ σχεδόν παράλληλα με την εστία και ο Μόντριτς έδιωξε.

Η Ρεάλ θα μπορούσε να πάρει εκείνη το προβάδισμα στο 70΄, όμως το σουτ του Μεντί (μπήκε αλλαγή αντί του τραυματία Μαρσέλο) σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Για να φτάσουμε στο 82΄, όταν σε μία αντεπίθεση της Μπέτις, ο Κριστιάν Τέγιο, που επίσης είχε μπει ως αλλαγή, νίκησε στο τετ-α-τετ τον Κουρτουά, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα... την κορυφή στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης