Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για το MasterChef

 

Η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το GNTM δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ενημέρωση, ενώ δεν δίστασε να κάνει ένα σχόλιο για το MasterChef.

«Τα γυρίσματα για το Shopping Star πάνε τέλεια, για το GNTM έχουμε πάρα πολύ χρόνο ακόμα. Άμα δεν εμπιστεύεσαι την ομάδα σου είναι σαν να μην εμπιστεύεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις επιτυχίες, ούτε να καρπώνεσαι πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Είναι η αγαπημένη μου εκπομπή το Shopping Star. Ό,τι και να έχω, όπως και να είμαι, με το που έρχομαι εδώ και ανοίγει η πρώτη ντουλάπα, τις λατρεύω.

Παρακολουθώ το Masterchef όσο μπορώ. Είναι πάρα πολύ ωραία εκπομπή.

Είναι λίγα τα πράγματα που μπορώ να δω στο σπίτι με τα παιδιά, γιατί κακά τα ψέματα, όταν γυρνάω θέλω να είμαι 100% με τα παιδιά. Όταν είσαι εργαζόμενη μαμά που δουλεύεις πάρα πολύ, δεν μπορείς να κάτσεις μπροστά στην τηλεόραση να βλέπεις όλο το πρόγραμμα. Λένε παραμύθια, παίζουμε, θα πέσω κι εγώ να ξεραθώ.

Ακόμη δεν υπάρχουν συζητήσεις για το GNTM. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Η διάθεση είναι να γίνει», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε επίσης