Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν και δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν»

 

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και κριτής του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης (17/11) και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή, την ενασχόλησή της με τον χώρο της τηλεόρασης ενώ εξήγησε γιατί δεν οφείλει συγγνώμη σε κανέναν.

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσανε στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές», εξομολογήθηκε για τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό.

Και πρόσθεσε: «Όσες φορές είπα «το έχω, έφτασα», έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της Chanel, φωτογράφιση για την αμερικανική Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα, γύρισα για ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα και έπαιρνα διαρκώς χάπια».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν. Στο λέω, Γρηγόρη, με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ότι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο».

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά τόνισε ότι δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Γι΄αυτό και δεν χρωστάει πουθενά συγγνώμη.

«Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει «μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ» και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και το αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά. Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη», είπε.

«Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί», κατέληξε.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης