Πάτρα - Κορονοϊός: Τι σημαίνουν τα νέα μέτρα για τους αγώνες Παναχαϊκής, Προμηθέα και Απόλλωνα

Με απόφαση της Κυβέρνησης όλα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι παραμείνουν κλειστοί μέχρι της συμπληρώσεως 2 εβδομάδων

Με απόφαση της Κυβέρνησης όλα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι παραμείνουν κλειστοί μέχρι της συμπληρώσεως 2 εβδομάδων, ενώ τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου κεκλεισμένων.

Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλεται, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, τόσο το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου (ήταν προγραμματισμένο για Κυριακή 8 Μαρτίου) για την Super League 2, όσο και του Προμηθέα με το Ρέθυμνο (Σάββατο 7 Μαρτίου) για την Α1 μπάσκετ.

Η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί την Τρίτη (10/3) κανονικά στο γήπεδό της, σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

«Έπειτα από ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (8/3) εντός έδρας αγώνας της ομάδας με τον Απόλλωνα Πόντου για την 20η αγωνιστική της Super League 2, μετατίθεται για την Τρίτη (10/3) και ώρα 15:00».

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με τη θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στο βοηθητικό του ΣΕΦ. Την ίδια ώρα επιμένει ο Απόλλων Πατρών και ζητάει την αναβολή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας μιας και η μελανόλευκη ομάδα παραμένει το τελευταίο δΙήμερο απροπόνητη μετά το κλείσιμο των εγκαταστάσεων.

Επιπλέον περισσότερα από έξι στελέχη της ομάδας υποφέρουν από «γρίπη» και βρίσκονται σε «καραντίνα». Επιπρόσθετα μέχρι και το βράδυ είναι άγνωστο αν το νούμεροθα παραμείνει το ίδιο ή θα αυξηθεί.  Ήδη έχει κατατεθεί εκ νέου αίτημα αναβολής του παιχνιδιού στην ΕΟΚ ,και έχουν ανοικτή γραμμή με τον ΕΟΔΥ!!!. Πρέπει ακόμη να σημειωθεί οτι ο Απόλλωνας είχε αγωνισθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο !!! Παρόλο αυτά η ΕΟΚ συνεχίζει να λεεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

 

Διαβάστε επίσης