Έγκλημα στην Αμφιλοχία – Ο γιός σκότωσε τον πατέρα με γκλίτσα

Δολοφονημένος βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 o 95χρονος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο, σε λίμνη αίματος , καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν ισχυρές ενδείξεις για ανθρωποκτονία με δράστη τον γιό του ηλικιωμένου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 67χρονος γιός, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός τον χτύπησε με γκλίτσα.

Ο 67χρονος πρώην αστυνομικός που διέμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με τον πατέρα του, ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία που συνέβη τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Μάλιστα, ο αδελφός του 67χρονου του τηλεφώνησε το πρωί για να του πει ότι θα πάρει τον πατέρα τους στο δικό του σπίτι και τότε ο δράστης του αποκάλυψε τι είχε κάνει.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)