ΠΕΑΚ Πάτρας: Βράβευσε 133 αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2019

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος»  η εκδήλωση κοπής της πίτας του ΠΕΑΚ της Πάτρας.

Παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, βουλευτές, επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων,  εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και Σωματείων της πόλης και πλήθος συμπολιτών.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη βραβεύτηκαν 133 αθλήτριες και αθλητές  από την Πάτρα, για τις διακρίσεις τους το 2019.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Παπαδημάτος αναφέρθηκε στην ανάπλαση των Αθλητικών εγκαταστάσεων της Αγυιάς μέσα από την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας ότι «αυτή η συμφωνία εκχωρεί τις αρμοδιότητες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανάπλαση και την αναβάθμιση  επιτέλους του αθλητικού κέντρου στην Αγυιά»

Ο κ. Παπαδημάτος υπογράμμισε ότι αυτή η εικόνα που βλέπουν τώρα οι πολίτες στην Αγυιά, που προσβάλει την εικόνα της πόλης, αλλά και τον αθλητισμό είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν και πρόσθεσε:

«Πάρα πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα. Παράλληλα θα ανακατασκευάσουμε τις εγκαταστάσεις όπως ήταν στο παρελθόν και προσθέτοντας και άλλες ακόμα»

Επίσης ο κ. Παπαδημάτος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει εδώ και μερικούς μήνες η νέα Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας έτσι ώστε να επιτευχθεί η εύρρυθμη λειτουργία του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των αθλητών και των σωματείων της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΕΑΚ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε επίσης