Γεωργιάδης: Αστυνομικός που δεν μπορεί να ελέγξει τα χέρια και τα νεύρα του δεν κάνει για αυτή τη δουλειά

"Ως προς τα εθνικά μας θέματα έχω επιλέξει ως υπουργός Ανάπτυξης να κρατήσω έναν τόνο πιο κάτω, υπό την έννοια ότι πραγματικά πιστεύω ότι αν συνεχώς ανεβάζουμε τους τόνους, μπορεί να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας χωρίς να το θέλουμε. Γιατί και μόνο η καλλιέργεια ενός κλίματος πανικού θα μπορούσε να βλάψει την οικονομία μας, αλλά δεύτερον ότι έχω εμπιστοσύνη ότι τίποτε δεν πρόκειται να γίνει με την έννοια θερμού επεισοδίου πολέμου. Θα υπάρχουν αντεγκλήσεις με την Τουρκία. Αυτός είναι ο γείτονας που έχουμε, όμως είναι τόσο ξεκάθαρες οι κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ο Πρωθυπουργός σε όλους, που νομίζω ότι πραγματικά δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα " είπε στον Realfm 97,8 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα στην Λιβύη για τον Ερντογάν, μην τον θεοποιούμε κιόλας" τόνισε.

"Ο υπουργός Άμυνας έχει μια συγκεκριμένη δουλειά που είναι να είναι πάντα έτοιμος και για πόλεμο. Αλλιώς δεν θα ήταν υπουργός Άμυνας. Επίσης, θέλω να πω ότι έδωσε μια πολύ ωραία απάντηση στο θέμα που έθεσε ο Ακάρ για τα νησιά και την αποστρατικοποίηση τους και είπε πως ό,τι απειλείται δεν αποστρατικοποιείται. Αυτό με εκφράζει απόλυτα" ανέφερε ο υπουργός.

"Πλέον τα κολπάκια δεν περνάνε στην Ελλάδα, θα τους στέλνουμε πίσω. Χθες στην Κω μπήκε σε εφαρμογή το νέο πλαίσιο, οι 25 που έφτασαν στο νησί μπήκαν κατευθείαν στο κλειστό κέντρο και ξεκίνησε η διαδικασία εξέτασης του ασύλου. Σε δύο μήνες από σήμερα όσοι δεν είναι πρόσφυγες θα πάνε πίσω. Οι ροές θα ανακοπούν γιατί κανένας δεν θα θέλει να έρχεται, αυτό είναι το κλειδί" σημείωσε.

"Ως προς το βίντεο με τον αστυνομικό που χαστούκισε το παιδί, δεν υπάρχει καμία περίπτωση οποιουδήποτε είδους ανοχής σε τέτοια περιστατικά από κανέναν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και γενικά είμαι υποστηρικτής της αστυνομίας διαχρονικά, ξέρετε. Αστυνομικός που δεν μπορεί να ελέγξει τα χέρια και τα νεύρα του δεν κάνει για αυτή την δουλειά" τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον αστυνομικό που χτύπησε 11χρονο στο Μενίδι.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης