Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του City Unity College στην Πάτρα! ΦΩΤΟ

 

Δυναμικό παρόν έδωσε η τοπική κοινωνία στα εγκαίνια των νέων, υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του City Unity College στην Πάτρα την Παρασκευή το βράδυ, επί της οδού Μαιζώνος 5. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους χώρους του Κολλεγίου από νωρίς για να γνωρίσει τους ιδιοκτήτες κ.κ. Γιάννη και Χάρη Γερονικόλα και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία σε αυτή τη σοβαρή προσπάθεια που έχει πολλά να δώσει στην τοπική κοινωνία, ενώ οι παραβρισκόμενοι ξεναγήθηκαν και στους 3 ορόφους του κτηρίου από τους οικοδεσπότες . Παρόντες και ο Πατρινός Διευθυντής Σπουδών του City Unity College Ανδρέας Σαμμούτης, ο συμπολίτης Σύμβουλος Κατάρτισης και Υπεύθυνος του  Κ.Δ.Β.Μ.2 κ. Μάνος Ζαπάντης, ο Διευθυντής Εμπορικού του City Unity κ. Σταύρος Προμπονάς, ο Διευθυντής Τμήματος Τεχνολογιών κ. Ντέμος Γιώργος και ο υπεύθυνος εσωτερικής διακόσμησης του κτιρίου κ. Παπαϊωάννου Γεώργιος . 

Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Ομίλου City Unity  κ. Χάρης Γερονικόλας ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην  υλοποίηση του εγχειρήματος του City Unity College Πάτρας και αναφέρθηκε στους στόχους του Κολλεγίου. Στη συνέχεια τελέστηκε ο  Αγιασμός των εγκαταστάσεων από τον Αρχιμανδρίτη κ. Προκόπιο Κόρδα, εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσοστόμου, τις θερμές ευχές του οποίου και μετέφερε. Τις ομιλίες έκλεισε ο Δ/ντής Σπουδών του City Unity College κ. Ανδρέας Σταμμούτης, ο οποίος  έκανε μια σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών που παρέχει το Κολλέγιο τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Και μπορεί οι τοπικοί Βουλευτές να ήσαν στην Αθήνα λόγω ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή, ωστόσο έδωσαν το παρόν ο Δ/ντής του πολιτικού γραφείου της Χριστίνας Αλεξοπούλου Τάκης Αντωνόπουλος, ο Δ/ντής του γραφείου του Άγγελου Τσιγκρή Κώστας Τόγιας, ο Δ/ντής του Ιάσωνα Φωτήλα κ. Κυριακίδης Δημήτρης και η κ. Κωνσταντίνα Φωτήλα.

Επίσης τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Τάκης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δριβήλας, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Αντώνης Κουνάδης, Πέτρος Ψωμάς, Θάνος Δούρος, ο ιδιοκτήτης του Ionian TV κ. Σπύρος Καμπιώτης, ο Απόστολος Βουλδής από το tempo24.gr, o Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Θόδωρος Τσούμπελης και το μέλος της ΔΕ κ. Ανδρικόπουλος Χάρης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ κ. Πέτρος Μαντάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών κ. Ζαφειρόπουλος Κώστας, ο Πρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος των AHEPA HELLAS κ. Μουτούσης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Μανωλόπουλος Ανδρέας, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Αδαμόπουλος Ανδρέας  και πλήθος γνωστών Πατρινών από το χώρο των επιχειρήσεων της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ζωής της πόλης.    

Η βραδιά, την οποία  επιμελήθηκε ο συμπολίτης Σύμβουλος Επικοινωνίας κ. Τρύφωνας Παχής,  έκλεισε με τους καλεσμένους των Γιάννη και Χάρη Γερονικόλα να απολαμβάνουν τον εκλεκτό μπουφέ που δημιούργησε  ο Δημήτρης Φάκαλος και οι συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης