Προαστιακός προς Κάτω Αχαΐα: Βολές Σπηλιόπουλου - Κατσιφάρα - Τελικά πότε θα "σφυρίξει";

 

Ο Προαστιακός θα ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα - Δυτική Αχαΐα, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου.

Ο κ. Σπηλιόπουλος ως επικεφαλής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο δυτικής Ελλάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θα γίνει επίσημα, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λογους".

Αναφορά που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην Περιφερειάρχη και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Απ. Κατσιφάρα, ο οποίος είπε, απευθυνόμενος στον κ. Σπηλιόπουλο: "Δεν έχετε το δικαίωμα να προσβάλλετε με κανέναν τρόπο. Ο πρώην περιφερειάρχης έκανε τον προαστιακό. Να έχετε τη γενναιότητα να το πείτε. "Μπράβο σας το κάνατε" και μετά κάντε όποια κριτική θέλετε..."

"Τα έργα δεν έχουν πατρότητα. Είναι για εξυπηρετούν όλους τους πολίτες. Εάν κάποιοι αισθάνονται οτι έχουν πατρότητα κάνουν λάθος. Εκείνο που χρειάζεται είναι η αποτελεσματικότητα και ο προαστιακός κατασκευαζόταν επί τέσσερα χρόνια, αν θέλετε να κάνουμε και αυτή την κριτική...", απάντησε στις αιχμές ο κ. Σπηλιόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ