Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τις μεγάλες διαρρήξεις και ληστείες σε Αιγιάλεια και Πάτρα-Το μαύρο VOLVO και η προσαγωγή από την Μεσσηνία

 

Σε μία ακόμη προσαγωγή από ατόμου από την Μεσήνη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που ερευνούν την μεγάλη υπόθεση της σεγκληματικής συμμορίας που είχε διαπράξει μεγάλες διαρρήξεις και ληστείες στε Αιγιάλεια και Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news μαζί με τον προσαχθέντα, μεταφέρθηκε στην Πάτρα και ένα όχημα μάρκας VOLVO το οποίο φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει δράστης σε απόπειρα ληστείας που έγινε πρόσφατα στην περιοχή του Δρεπάνου.

Έτσι ο αρτιθμός των προσαχθέντων για την μεγάλη αυτή υπόθεση φθάνει τους 14 ενώ η ανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στην διάθεση των αστυνομικών υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που "δείχνουν" ταυτοποίηση πολλών από τους προσαχθέντες σε υποθέσεις ληστειών και διαρρήξεων που απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό την Αιγειάλεια και την Πάτρα. 

Ωστόσο η ανακριτική διαδικασία με πολύ προσοχή και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί εξετάζονται ένα προς ένα.