Αίγιο: Η συμμορία των κλεφτών και των διαρρηκτών που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας δρούσε και στην Πάτρα-Ο σημαντικός ρόλος της Ασφάλειας Πατρών και η επιμονή του Ταξίαρχου Γιώργου Μιχαλόπουλου έφεραν αποτελέσματα

 

Σε Ροδοδάφνη, Δημητρόπουλο Κρόκοβα και Μυρτιά Αιγίου εστιάστηκε η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας υπό τον Ταξίαρχο-Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Γιώργο Μιχαλόπουλο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου όπως από το πρωΐ έγραψε το tempo24 έγιναν πολλές προσαγωγές πολλές εκ των οποίων αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις. 

Όσοι έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε μεγάλες υποθέσεις κλοπών στην Αιγιάλεια (όπως το Χρηματοκιβώτιο στον ΕΦΚΑ Αιγίου), αλλά και στην Πάτρα και οι ταυτοποιήσεις των προσαχθέντων-συλληφθέντων, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφνα με όσα εκτιμούν οι Αρχές, στην περίπτωση που τα στοιχεία “δεθούν” στην δικογραφία, δεν αποκλείεται να προκύψει εξάρθρωση μίας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν επί χρόνια στην περιοχή.

Το αποκορύφωμα της δράσης των μελών της σπείρας, ήταν κλοπή που έγινε πρόσφατα και στο κυλικείο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δηλαδή τα μέλη της σπείρας δεν αρκούνταν μόνο σε εγκληματική δράση στις περιοχές της Αιγιάλειας, αλλά έβγαιναν και εκτών των ορίων της με στόχο και άλλες περιοχές που θα μπορούσαν να δράσουν

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣΗΣ

Για την αντιμετώπιση της κατάστασης, χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί ειδικός σχεδιασμός την Αστυνομίας και να μπει στο παιχνίδι και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, αξιωματικοί της οποίς διενεργούν και την προανάκριση. Πάντως στην επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αχαΐας, ομάδες αστυνομικών ΔΙΑΣ, φυσικά αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και κάποιοι αστυνομικοί από το Αίγιο.

Την συνολική ευθύνη και εποπτεία της επιτυχημένης επιχείρησης  είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ. Μιχαλόπουλος είχε πραγματοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες αρκετές επισκέψεις στο Αίγιο και σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν παρών και σε σημαντικό αριθμό προληπτικών ελέγχων που έγιναν στην περιοχή. 

 

 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο