Μεγάλες οι καταστροφές από τις πλημμύρες στη δυτική Αχαΐα - "Φούσκωσαν" χείμαρροι - Στα όριά του ο Πείρος ποταμός απειλεί και τον βιολογικό - Σε επιφυλακή Αρχές και Πολιτική Προστασία - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Μεγάλες καταστροφές στον δήμο δυτικής Αχαΐας από τη σφοδρή κακοκαιρία. Ιδιαίτερα στον πρώην δήμο Ωλενίας οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Σοβαρά τα προβλήματα συναντάμε στα Λουσικά, το Αχαϊκό και άλλες περιοχές από την υπερχείλιση χειμάρρων ενώ για μια ακόμη φορά το ρέμα Μαλιαγκού κάλυψε καλλιέργειες (αμπέλια, ελιές).

Μάλιστα όπως μας περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής ζώα κινδύνευσαν να πνιγούν. Η βροχή δεν λέει να σταματήσει. Προβλέπεται μια ακόμη δύσκολη νύχτα. Όπως έχουμε ήδη γράψει ο ποταμός Πείρος, βρίσκεται στα όριά του και έχει σημάνει συναγερμός σε δήμο δυτικής Αχαΐας και Περιφέρεια δυτικής Αχαΐας που βρίσκονται σε επιφυλακή.

Σε επιφυλακή όμως βρίσκεται και ο μηχανισμός της ΔΕΥΑ Δυμαίων. Καθώς οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Κάτω Αχαΐας, βρίσκεται πλησίον του ποταμού και υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση υπερχείλισης του ποταμού.

Δυτική Αχαΐα: Οριακή η στάθμη του Πείρου - Κίνδυνος για τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού - ΦΩΤΟ

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στη Δυτική Αχαΐα για υπερχείλιση του Πείρου -Πλημμύρες σε Αλισσό και Λουσικά - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ