Αυστηρή προειδοποίηση και δεύτερη ευκαιρία από τον ΣΚΑΪ στον Λιάγκα

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί από τα σχόλια του παρουσιαστή και της ομάδας του

Σάλος έχει προκληθεί εξαιτίας των σχολίων που ακούστηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αλλά και του τρόπου που χειρίστηκε ο ίδιος και οι συνεργάτες του το περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και γι’ αυτό το λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του δέχθηκαν επίσκεψη από υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού και συγκεκριμένα από την διευθύνουσα σύμβουλο, κ. Εύη Κουτσαυτάκη.

Σύμφωνα με πηγές, η κ. Εύη Κουτσαυτάκη προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις στον παρουσιαστή και στους συνεργάτες και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ωστόσο δήλωσε πως έχουν τη στήριξη της και πως τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η ομάδα του έχουν μια δεύτερη ευκαιρία διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τα όσα διέρρευσαν τις τελευταίες μέρες περί διακοπής της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιάγκας, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί να λογοδοτήσει και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα ενώ ανάμεσα στις ποινές που υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ