Χωρίς εκπομπή για μία εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας

Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Εκτός τηλεοπτικού αέρα θα μείνει για μία εβδομάδα η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Το ΕΣΡ αποφάσισε ότι η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί από την συχνότητα του ΣΚΑΪ από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου, ενώ επιβλήθηκε και «καμπάνα» 150.000 ευρώ.

Το πρόστιμο και η διακοπή μετάδοσης της εκπομπής έγινε για τα σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στις 11 Νοεμβρίου σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε.

Ο συνεργάτης της εκπομπής προσπαθούσε να μεταδώσει το θέμα, όμως, το πάνελ της εκπομπής το βρήκε ιδιαίτερα αστείο, προχωρώντας στη διακωμώδηση του θέματος.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη με την Κατερίνα Γκαγκάκη δε σταματούσαν να γελούν, ενώ απ’ όλη την παρέα ακούστηκαν σχόλια του τύπου: «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε». Συνεργάτης, δε, της εκπομπής έριξε νερό στην πλάτη της Ελένης Τσολάκη κάνοντας ακόμη χειρότερη την όλη εικόνα και την εντύπωση που έδιναν στους τηλεθεατές.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω του σάλου που προκλήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» στο Δήμο Αθηναίων ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δέχθηκε παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του.

Οι εκπομπές που θα τον αντικαταστήσουν

Για την εβδομάδα που δεν θα μεταδίδεται η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 θα την αντικαταστήσουν οι «Αταίριαστοι» και ο «Αδύναμος Κρίκος».

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας («Αταίριαστοι») θα παρατείνουν για μία ώρα τη ζωντανή εκπομπή (10:00-13:00).

Στη συνέχεια θα μεταδίδεται επεισόδιο από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» σε επανάληψη μέχρι τις 14:00, οπότε θα παίρνει τη σκυτάλη το δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης