Η "Ηλεκτροκίνηση Πάτρας" μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο των μετακινήσεων του μέλλοντος - Πάμε για ένα test drive;

Ένα πρωτοποριακό κατάστημα άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει.

Η "Ηλεκτροκίνησης Πάτρας" είναι μία από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Πάτρας, της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, επί της οδού Πανεπιστημίου και Μαραθώνος, δίπλα από τον κόμβο Κουρτέση. 

Είναι η εταιρεία που μας φέρνει σε επαφή με την σύγχρονη οικολογική τεχνολογία για μετακινήσεις γρήγορες, άνετες και οικονομικές.

Μετακινήσεις που αποτελούν το μέλλον για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της τσέπης μας.

Έχετε οδηγήσει ηλεκτρικό όχημα;

Η «Ηλεκτροκίνηση Πάτρας» δίνει τη δυνατότητα σε όλους για ένα test drive σε κάθε όχημα που διαθέτει.

 

Μια βόλτα αξέχαστη!

 

Βρεθήκαμε στο σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο της επιχείρησης και αμέσως μπήκαμε σε μεγάλο δίλημμα! Ποιο απ’ όλα τα πανέμορφα μοντέλα θα δοκιμάζαμε;

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μιχαήλ Σπας ήταν ο καθοδηγητής μας σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι σε δύο τροχούς.

Δεν είχε καμιά διαφορά από τα άλλα δίκυκλα όταν ανεβήκαμε στην σέλα του. Η πρώτη εντύπωση όμως δεν ήταν σωστή. Ηταν το πιο αθόρυβο όχημα που είχαμε οδηγήσει.

Κανένας ήχος κινητήρα!

Ακόμη και το απλό και ταπεινό ποδήλατο, αποδεικνύεται πιο …θορυβώδες από το ηλεκτρικό μας όχημα, που είχε αναπτύξει ταχύτητα μόνο με μια μπαταρία στα «σωθικά» του!  

Και το κόστος μετακίνησης; Ρωτήσαμε τον Μιχάλη Σπα: «14 φορές πιο φθηνό από οποιοδήποτε βενζινοκίνητο», μας απάντησε αφήνοντάς μας άφωνους!

 Τα ηλεκτρικά οχήματα όχι μόνο είναι βολικά στην χρήση τους, αλλά θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια θα συμβάλλουν στην σημαντική μείωση των εξόδων και των χρημάτων που δαπανούμε σήμερα για τα συμβατικά οχήματα, μας εξήγησε.

Και συνέχισε: «Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μπαταρία για να τα φορτίζουμε. Με τα ηλεκτρικά οχήματα ξεχνάμε τα χρήματα για βενζίνη, για συντήρηση, για τέλη κυκλοφορίας και γενικότερα η εξοικονόμηση που μπορεί να μας προσφέρει ένα τέτοιο μέσο στην τσέπη μας είναι σημαντική σε κάθε επίπεδο αφού σύμφωνα με υπολογισμούς που έχουν γίνει τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι 14 φορές πιο φθηνά από τα βενζινοκίνητα". 

Ταυτόχρονα, όπως τονίζει ο Μιχαήλ Σπας, η χρήση τους είναι αρκετά βολική για την πόλη. Τα στοιχεία αυτά έχουν οδηγήσει τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερους οδηγούς να στραφούν στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, έστω και με κάποια καθυστέρηση, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές χώρες.

Αλλωστε η εμφάνιση των ηλεκτρικών πατινιών στους δρόμους είναι η απόδειξη.

Και ο Μιχάλης Σπα διαθέτει αρκετά μοντέλα ηλεκτρικών πατινιών για να δούμε πόσο άνετα είναι.

Πόσο βολικά αποδεικνύονται.

Πόσο εύχρηστα και για οικονομία δεν το συζητούμε.

Μια πρίζα για φόρτιση της μπαταρίας και είναι …ετοιμοπόλεμα για βόλτες στην Πάτρα!

Η «Ηλεκτροκίνηση Πάτρας» μας περιμένει να μας ξεναγήσει στον μαγευτικό κόσμο των μετακινήσεων του μέλλοντος, σήμερα.

Μας περιμένει για ένα test drive!

Τι λέτε φύγαμε για μια βόλτα με ηλεκτρικό όχημα;

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ