Αχαϊα: Συνάντηση Σπύρου Μυλωνά με Γιώργο Παπανδρέου

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα (Δευτέρα 14/10) ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας Σπύρος Μυλωνάς με τον Γιώργο Παπανδρέου τ. πρωθυπουργό και βουλευτή Αχαίας του ΚΙΝΑΛ. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, ο Σπ. Μυλωνάς είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Γ. Παπανδρέου μια μια σειρά από μείζονα ζητήματα του Δήμου, όπως το ζήτημα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, την παροχή στη Δυτική Αχαία νερού από τη διώρυγα του Πηνείου, τις εκκρεμότητες και στοχίες με τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, τις δυνατότητες ενός ειδικού προγράμματος για τα ημιορεινά ποιμνιοστάσια, προβλήματα τουριστικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με την προβολή προϊόντων του πρωτογενούς τομέα ενώ θίχτηκε και το ζήτημα της επιγραφής του τείχους Δυμαίων που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο.

Ο Γ. Παπανδρέου άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του παρουσίασε ο Δήμαρχος, ζήτησε και έλαβε διευκρινίσεις για ορισμένα από αυτά και ανέφερε στο Δήμαρχο τη διαθεσιμότητά του για να συμβάλει στην αντιμετώπισή τους.

«Υποδέχθηκα με χαρά τον κ. Γ. Παπανδρέου και είχα μαζί του μια αναλυτική συζήτηση για ένα πακέτο προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Ο κ. Παπανδρέου είναι ένα πρόσωπο με σημαντικές εμπειρίες και η διάθεσή του να συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μπορεί να αποδειχθεί σημαντική» ανέφερε σε δήλωσή του ο Σπ. Μυλωνάς που κατέληξε:

«Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή σε όλους τους αχαιούς βουλευτές τους οποίους βλέπω σταθερά ως συνεργάτες στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας», κατέληξε ο Δήμαρχος.

 

Διαβάστε επίσης