Τροχαίο - ΣΟΚ: Έγκυος γυναίκα 9 μηνών τραυματίστηκε σε τροχαίο! Νεκρό το έμβρυο

Μια αδιανόητη ιστορία γράφτηκε στην Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα εννέα μηνών να τραυματίζεται σε τροχαίο και να χάνει το παιδί της...

Μοιραία ήταν η κατάληξη ενός τροχαίου στην Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, τραυματίστηκε μεν ελαφρά, αλλά το μωρό που είχε στη κοιλιά της, είναι νεκρό.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 27.08.2019, λίγο πριν τις 16:30 στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με την γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό, όπως ανέφερε και ο ΣΚΑΪ.

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχοντας θλιβερή κατάληξη για την γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει σε λίγες ημέρες. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ