Ο Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε την καλλονή αγαπημένη του

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Καλιατσάς, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor και το πανέμορφο μοντέλο Μαίρη Καραπαναγιώτου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Κομοτηνή, παρουσία συγγενών και και αγαπημένων φίλων. Η νύφη έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό που επέλεξε να φορέσει στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής της, ενώ ο γαμπρός έδειχνε ακόμα πιο γοητευτικός φορώντας ένα μπλε ριγέ κοστούμι.

Η ξανθιά καλλονή έφτασε στην εκκλησία, όπου την περίμενε ο τραγουδιστής με ανυπομονησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και έλαμπε από ευτυχία. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε μια μεγάλη δεξίωση, στην οποία το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η γνωριμία τους έγινε το 2009, εντελώς τυχαία, σε μία αεροπορική πτήση, τότε που το διακεκριμένο μοντέλο, εργαζόταν παράλληλα ως αεροσυνοδός. Η όμορφη Μαίρη, που κάνει επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ, είχε πρωταγωνιστήσει και στο βιντεοκλίπ του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, «Όνειρο Ζω». Εκείνο το διάστημα, ο Χρήστος και η Μαρία χάθηκαν, ενώ ξαναβρέθηκαν μερικά χρόνια μετά, εντελώς συμπτωματικά πάλι, στην ίδια παρέα, όπου και γεννήθηκε ο έρωτάς τους, που καρμικά, τους οδήγησε στον γάμο.