Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βόλτα με την αγαπημένη του στα σοκάκια της Μυκόνου ΒΙΝΤΕΟ

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που στα τέλη Ιουνίου ταξίδεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, μετά την βράβευσή του ως MVP του NBA.

O Greek Freak επισκέπτεται το «νησί των ανέμων», με αφορμή τη συμμετοχή του σε φιλανθρωπικό event. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, έκανε βόλτα στο νησί μαζί με την οικογένειά του και τη σύντροφό του και, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασε απαρατήρητος όντας, πλέον, από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στο δυτικό ημισφαίριο.

Στα πλάνα από το Mykonos Live TV ο 24χρονος σούπερ-σταρ του NBA περπατά πιασμένος χέρι-χέρι με τη Μαράια Ριντλεπρίγκερ, στα Ματογιάννια. Καθώς περνούσε, αρκετά ήταν τα κεφάλια που γύρισαν για να τον κοιτάξουν με θαυμασμό ενώ κάποιοι φώναξαν το όνομά του. Μάλιστα ένας νέος φαν του NBA τον πλησίασε και τον χαιρέτησε διά χειραψίας. «Είσαι ο αγαπημένος μου παίκτης στο NBA!», του είπε, σχηματίζοντας λίγο αργότερα με τα δάκτυλά του μια καρδιά και φωνάζοντας "MVP! MVP!". Χθες, o Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να αλλάζει πάσες με τον αδελφό του Θανάση, και θέα το Αιγαίο πέλαγος. Ο ίδιος θα λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό event που διοργανώνει ο σύλλογος Ελπίδα στο beach club Santanna στην Παράγκα.

Διαβάστε επίσης