Αντετοκούνμπο: «Είμαι ενθουσιασμένος για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον»

Δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα από τους Νάγκετς

Το ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς στους Μιλγουόκι Μπακς δεν ήταν... νικηφόρο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε πετυχαίνοντας double double, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα από τους Νάγκετς. 

Ο Ελληνας σταρ μετά το τέλος του αγώνα αναφερόμενος στο παιχνίδι δήλωσε: 

«Νομίζω ότι σαν ομάδα κάναμε καλή δουλειά αμυντικά. Από την τρίτη προς την τέταρτη περίοδο υπήρξε ένα διάστημα που είχαμε το μομέντουμ και παίζαμε γρήγορα. Η μπάλα κυκλοφορούσε, βάλαμε μερικά σουτ, αλλά μετά χάσαμε το μομέντουμ και αμυντικά έβαλαν κάποια σουτ που δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε, οπότε έτσι πήραν τη νίκη».

Για το πρώτο παιχνίδι του Ντοκ Ρίβερς: «Ήταν εξαιρετικό. Όλοι πρέπει να έχουν υπομονή. Ο τρόπος που παίζουμε, ο τρόπος που αμυνόμαστε... Θα πάρει λίγος χρόνος για να συνηθίσουμε. Ο προπονητής και το stuff θα πρέπει να έχουν υπομονή με τους παίκτες, οι παίκτες πρέπει να έχουν υπομονή με τον προπονητή, αλλά για πρώτο παιχνίδι ήταν καλό. Ήρθαμε, παίξαμε καλό μπάσκετ, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, πήραμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά μετά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αμυντικά ήμασταν καλοί, τους αναγκάσαμε να κάνουν δύσκολα σουτ. Έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ. Στο transition πρέπει να τρέχουμε πίσω καλύτερα, να φροντίσουμε για το μπάσκετ μας καλύτερα. Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε άλλο ένα ματς απέναντι στο Πόρτλαντ. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Για τον Νίκολα Γιόκιτς: «Είναι πάντα καλό να παίζεις εναντίον των καλύτερων παικτών στον κόσμο. Σου δείχνει από τι είσαι φτιαγμένος. Παίζοντας απέναντι σε έναν παίκτη όπως ο Νίκολα πρέπει να παίζεις το καλύτερο παιχνίδι σου. Και όχι μόνο για τον Νίκολα, από τον Τζοέλ (σ.σ. Εμπίντ), τον Λούκα (σ.σ. Ντόντσιτς), τον Κέβιν Ντουράντ, τον ΛεΜπρόν. Όποτε έχω την ευκαιρία να είμαι σε ένα παιχνίδι όπως αυτό το αγαπώ. Κάποιες φορές θα έχεις ένα καλό παιχνίδι, κάποιες όχι. Προσπαθώ να είμαι καλός σε αυτές τις στιγμές, όσο περισσότερο μπορώ και να μαθαίνω όσο περισσότερο μπορώ και ελπίζω ότι θα με βοηθήσει να προχωρήσω μπροστά στην καριέρα μου και να με βοηθήσει να είμαι καλύτερος με την ομάδα μου».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ