Ο παιδότοπος της «Αλέα» στο Royal κοντά σας καθημερινά από τις 6 το απόγευμα!

Με παραστάσεις καραγκιόζη, facepainting και παιχνίδια survivor κάθε Δευτέρα και Τετάρτη

Τα σχολεία τελείωσαν και οι μικροί μας φίλοι έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς στην ΑΛΕΑ, την πλατεία που θα αποτελέσει και φέτος το καλοκαίρι το σημείο συνάντησης για την οικογένεια!

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι στα φουσκωτά και το τραμπολίνο, την παιδική χαρά με τις κούνιες, την τραμπάλα, την τσουλήθρα και φυσικά τις all time classic βαρκούλες με τα ονόματα των αγαπημένων τους ομάδων, να κάνουν τις βόλτες τους στην πίστα με τα αυτοκινητάκια και τις μηχανές, ή να “κοντραριστούν” στους 2 σταθμούς play station. Κι όλα αυτά με την επιτήρηση παιδαγωγών σ’ ένα χώρο που διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για ασφαλές παιχνίδι.

Κάθε Δευτέρα την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων αναλαμβάνει ο Καραγκιόζης από το Θέατρο Σκιών Μπάμπη και Κώστα Μακρή, ενώ κάθε Τετάρτη παιχνίδια survivor και face painting κατακλύζουν το γκαζόν από την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης Μπλου Μπλου & Go Go.

Και για τους πιο μικρούς μας φίλους, έως 4 ετών, έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος, όπου μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια κοντά στους συνοδούς τους.

Όσο για τους μεγάλους; Aυτοί μπορούν να πιουν ξέγνοιαστα τον καφέ τους, παγωμένη μπύρα, χυμούς ή αναψυκτικά, στο ειδικά διαμορφωμένο στέγαστρο του χώρου.

Κι αν... πεινάσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε ψητές λιχουδιές από το Αντικριστό, μεζεδάκια και σουβλάκια, «όλα στη λαδόκολλα»!

Στις αθλητικές βραδιές και όχι μόνο, η γιγαντοοθόνη της «Αλέας» προβάλλει τους αγώνες στην «αντρική» γωνιά της πλατείας, ενώ οι μικροί μας φίλοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα και βάζουν τα πρώτα τους… γκολ στον κήπο με το γκαζόν!

Κι αν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο ιδιαίτερη τη μέρα των γενεθλίων των παιδιών, στην ΑΛΕΑ σας έχουμε προτάσεις!

Η «Αλέα» είναι η δροσερή πλατεία της Πάτρας, στον περιφραγμένο πίσω χώρο του Royal Theater, στην Ακτή Δυμαίων 53, απέναντι από το νέο Λιμάνι.

Με εύκολη πρόσβαση και άνετο δωρεάν πάρκινγκ.

 

Ανοιχτά καθημερινά από τις 6 το απόγευμα.

Είσοδος ελεύθερη.

«Αλέα» – Royal Theater

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Επικοινωνία:  2610 310120

www.royaltheater.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ