Ο Κώστας Πελετίδης ...είδε μπάλα

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης παρακολούθησε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  Περιβάλλοντος – Ενέργειας - Πρασίνου Τάκη Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Γηπέδων Ποδοσφαίρου Γιάννη Παυλάκη, τα μέλη Δημήτρη Σουγλέρη και Σπύρο Τσίλιο, καθώς και τον πρώην Αντιδήμαρχο Δημήτρη Πελεκούδα τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ ανάμεσα στη Θύελλα Πατρών και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε: «Απολαύσαμε ένα πολύ ωραίο παιγνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο Συλλόγων μέσα σε άψογο αθλητικό κλίμα από τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους διοργανωτές».

Στο περιθώριο του αγώνα ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διοικητικούς παράγοντες του Πατραϊκού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ και άλλα στελέχη της, ενώ είχε μακρά συνομιλία και με τον προπονητή της Παναχαϊκής Γιάννη Τάτση τον οποίο συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία της παραμονής της ομάδας στην Super league 2.