Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αντιπαλέψουν δυο κυρίαρχες αντιλήψεις

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Με ισχυρό κίνητρο και μεγάλη αποφασιστικότητα αποδέχτηκα την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να φανώ αντάξιος.

Η πολιτική πάντα ήταν και είναι για εμένα ένα πεδίο ευθύνης, κύρους και έμπνευσης. Στην περίπτωση μου θεωρώ ότι με επέλεξε στα δύσκολα και αυτό με γεμίζει με υπερηφάνεια και θέληση να συμβάλλω στην ιστορική διαδρομή της πατρίδας για τη θέση που της αξίζει.

Φιλοδοξώ στην ενίσχυση του πολιτικού πολιτισμού, στην επίγνωση και την επικοινωνία της αλήθειας, μα περισσότερο από όλα στη δημιουργία των συνθηκών και των προϋποθέσεων για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αντιπαλέψουν δυο κυρίαρχες αντιλήψεις. Σε αυτή την αντιπαράθεση η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι στη δύσκολη αλλά στη σωστή μεριά.

Οι δυνάμεις της συντήρησης όπως εκφράστηκαν τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία του τεράστιου χρέους και ελλείμματος, καθώς και της "υπερήφανης" διαπραγμάτευσης με την οικονομική βύθιση της χώρας δυστυχώς έλκουν την κοινωνική πλειοψηφία.

Εκείνοι δηλαδή που δημιούργησαν το πρόβλημα μαζί με εκείνους που το ενέτειναν προβάλλουν ως το κυρίαρχο δίπολο καλώντας τον ελληνικό λαό να επιλέξει ποια συντήρηση προτιμά, τη δεξιά ή την αριστερή.

Η ιστορικά υπεύθυνη πατριωτική προοδευτική παράταξη με μήτρα το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και τις δημοκρατικές δυνάμεις που γεννήθηκαν από αυτή καθώς και όλες οι  οικολογικές, ανανεωτικές, μεταρρυθμιστικές, κοινωνικές δυνάμεις που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής συνιστούν το μόνο υπεύθυνο, προοδευτικό πόλο που θα αποτελέσει αύριο την κυβερνητική δύναμη για την Ελλάδα της καταξίωσης και της ευημερίας.

Ως νέος άνθρωπος με καθαρότητα , επαγγελματική καταξίωση, όραμα και δυναμισμό χαίρομαι που συμμετέχω στις εκλογές στην Αχαΐα, τον όμορφο τόπο μου που σε αυτή τη δημοκρατική κορύφωση θα αποτελέσει το πανελλαδικό επίκεντρο των εκλογών.

Μέσα από την πολιτισμένη και καθόλου ρεβανσιστική  αντιπαράθεση στην Αχαΐα όλες οι αλήθειες θα εμπεδωθούν και θα καταστεί ολοφάνερο ποια είναι η παράταξη του μέλλοντος.

Ευχαριστώ δημόσια όλους εκείνους τους συντοπίτες Αχαιούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους τον Ιανουάριο του 2015 ως υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και όλους αυτούς που από τότε ήρθαμε κοντά και ως μια γροθιά, μια ομάδα αξιωθήκαμε να μας τιμήσει το Κίνημα Αλλαγής με την υποψηφιότητα μου στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο.

Υπόσχομαι ότι θα δώσω μια μάχη ρεαλισμού, οράματος, μα πρωτίστως ψυχής.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ