Το ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Βουλδή

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Βουλδής με την παράταξη  "Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε – Σπύρος Σκιαδαρέσης", σε μήνυμα του αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που στήριξαν την παράταξη μας "Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε" με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους πολίτες της Αχαΐας που στήριξαν την παράταξη και εμένα προσωπικά. Η τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με φέρνει στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου μας για την Αχαΐα, μια θέση που έρχεται από κοινή ομαδική προσπάθεια, δική μου και των φίλων μου. Η προσωπική μου ευθύνη ανάγεται σε καθήκον εκπροσώπησης όλων αυτών που πιστεύουν σε εμένα και δίνω την υπόσχεση πως θα το πράξω με βάση τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που δομούν αυτή μας τη σχέση.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση μπορεί να μην νικήσαμε, αλλά κερδίσαμε πολλά. Με μπροστάρη τον Σπύρο Σκιαδαρέση κάναμε μια αξιοθαύμαστη ομαδική προσπάθεια 115 άνθρωποι στη Δυτική Ελλάδα, 53 εκ των οποίων στην Αχαΐα. Κερδίσαμε τη δεύτερη θέση στην προτίμηση των πολιτών. Αποκτήσαμε πολύτιμες εμπειρίες και καταλήξαμε σε σημαντικά συμπεράσματα.

Εύχομαι στη νέα Περιφερειακή Αρχή μια γόνιμη, εποικοδομητική θητεία αντάξια της τεράστιας εμπιστοσύνης που εξέλαβε από τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Η παράταξη μας "Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε" θα είναι παρούσα με θετικό λόγο και τεκμηριωμένες προτάσεις, ενισχύοντας τον έλεγχο και τη λογοδοσία, επιδιώκοντας ανοιχτές διαδικασίες, ανοίγοντας έναν αξιόπιστο δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες. Επιδίωξη μας και μόνο, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

Διαβάστε επίσης