Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Από σήμερα "Παιδί και Τέχνη" - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γεμάτη από τραγούδια και θέατρο θα είναι η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων της ενότητας «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2019.

Το πρόγραμμα για την Τετάρτη ( αύριο) 19 Ιουνίου, θα «ανοίξουν» τα …«Λάχανα και Χάχανα» , με τον δημιουργό τραγουδιών, Τάσο Ιωαννίδη , μαζί με την κιθάρα του, να οδηγεί τα παιδιά σε μια διασκεδαστική περιπλάνηση, γεμάτη ρυθμό και μελωδία.  Ο Τάσος Ιωαννίδης θα τραγουδάει, θα αφηγείται, θα παίζει με τα παιδιά , καλώντας τα να συμμετάσχουν στα τραγούδια.

Ο «κύριος Τάσος», όπως τον αποκαλούν τα παιδιά, θα τραγουδήσει τα πιο αγαπημένα από τις δουλειές «Λάχανα και Χάχανα» - 24 τραγούδια από το βιβλίο Γλώσσας, η Προπαίδεια σε Τραγούδια, Εδώ Νηπιαγωγείο, Οι Ρυθμοί και οι Αριθμοί. (Έναρξη 20.30)

Την ίδια ημέρα στις 8.00 το βράδυ στον Πολυχώρο«ΑΙΓΛΗ» τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ΚΟΜΑΙΘΩ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ θα πραγματοποιήσουν την παράσταση Αριστοφάνη «Πλούτος» , σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, και το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της ενότητας «Παιδί και Τέχνη» είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

banner_60x120_paidi_kai_tehni_2019.jpg

Διαβάστε επίσης