Πάτρα: Ποιος είναι ο άνδρας που χαροπαλεύει διασωληνωμένος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του – Συνελήφθη ο δράστης

ΝΕΟΤΕΡΑ: Στην σύλληψη ενός 33χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για τον άγριο ξυλοδαρμό του 45χρονου.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν πως ο 33χρονος με τον 45χρονο, διαπληκτίστηκαν για το μοίρασμα ναρκωτικών με αποτέλεσμα ο δράστης να τον ξυλοκοπήσει βάναυσα και στην συνέχεια μετέβη με το ΙΧ στην περιοχή του Παυλόκαστρου όπου και το πέταξε δεμένο χειροπόδαρα.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο όχημα του δράστη εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας που χτυπήθηκε βάναυσα και είναι διασωληνωμένος είναι πατρινός και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Το tempo24 στο χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του σημείωνε:

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο άνδρας που βρέθηκε σοβαρά χτυπημένος και δεμένος με καλώδιο και κορδόνια σε χέρια και πόδια, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παυλόκαστρο Πατρών.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας Πατρών, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση, αν και σύμμαχός τους δεν είναι η κατάσταση της υγείας του θύματος της επίθεσης. Έτσι, για την ώρα δεν έχει ταυτοποιηθεί με τους αστυνομικούς να αναζητούν τρόπους για να γίνει αυτό άμεσα.

Ήδη έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) οι Αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι και μέσω επαφών με οπαδικά στέκια της πόλης, καθώς φέρει τατουάζ ομάδας στο σώμα του.

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ή οι δράστες είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς το όλο φόντο της επίθεσης, παραπέμπει σε χαρακτηριστικά λυσσαλέας μανίας σε βάρος του θύματος. Πως αλλιώς εξάλλου μπορούν να εξηγηθούν τα πολλαπλά χτυπήματα που φέρει, το δέσιμο σε χέρια και πόδια, αλλά και το σημείο που βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό. Σε πρανές στην άκρη του δρόμου. Δεν αποκλείεται το μένος που επιδείχθηκε να δείχνει κάποια σοβαρή προσωπική διαφορά ανάμεσα στο θύμα και τον ή τους δράστες.

Το πιο φυσιολογικό είναι πως η όλη πράξη να έγινε σε διαφορετικό σημείο και όχι εκεί που βρέθηκε και να μεταφέρθηκε με όχημα, σε μια περιοχή που δεν έχει κάμερες και είναι απόμερη.

Πρόκειται για μία υπόθεση που παραπέμπει σε αστυνομικό θρίλερ με την ΕΛ.ΑΣ. να εύχεται ο άνδρας να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

ΝΙΚΟΣ ΑΝ. ΣΥΦΑΝΤΟΣ

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO