"Κόντρα" Τσίπρα-Μητσοτάκη με φόντο την Αχαΐα - Ο Πρωθυπουργός εξετάζει να είναι υποψήφιος στο νομό!

Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στην Αχαϊα εξετάζει ο Πρωθυπουργός!

 Όπως αναφέρουν πληροφορίες των τελευταίων ωρών ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να ανατρέψει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει το νομό (ένα από τους 5 που κέρδισε το κόμμα), με ποσοστό 31,21% έναντι της ΝΔ που έμεινε στο 26,66% , θέλει να ενισχύσει τις δυνάμεις του.

Δεν είναι τυχαίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να επισκεφθεί για μια ακόμη φορά την περιοχή και να πραγματοποιήσει εκδήλωση την προσεχή Τρίτη , στοχεύοντας ο νομός να «βαφτεί» γαλάζιος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτό στο Μαξίμου εξετάζουν σοβαρά το σενάριο της καθόδου Τσίπρα στην Αχαϊα. Άλλωστε το είχε πράξει και στις εκλογές του 2012,  όπου είχε επιλέξει το νομό ως δεύτερη εκλογική περιφέρεια, με πρώτη την Α’ Αθηνών.

«Θα είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την περιοχή και σίγουρα θα ενισχύσει την προσπάθειά μας», ανέφερε στο tempo24 η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών , βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, όταν ερωτήθηκε για ανάλογο ενδεχόμενο.

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη καταλήξει στον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου της Αχαΐας και έχουν «κλειδώσει» οι περισσότερες από τις 12 θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Δευτέρα, ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί.  

Διαβάστε επίσης