Θρίαμβος του Προμηθέα Πατρών επί της AEK - Η Ένωση ηττήθηκε με 70-54

Nεότερο: Η Ένωση ηττήθηκε από τον Προμηθέα στην Πάτρα (70-54), με τη σειρά των ημιτελικών να φτάνει στο 2-2. Ραντεβού την Παρασκευή οι δύο ομάδες στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (η Ένωση έχει κάνει έφεση για να «σβηστεί» η ποινή κεκλεισμένων των θυρών), εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Ο Προμηθέας αποδείχθηκε… πολύ σκληρός για να «πεθάνει» από την ΑΕΚ. Δύο ημέρες μετά τη συντριβή της στην Αθήνα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά έπιασε εκπληκτική απόδοση μέσα στην Πάτρα, νίκησε την Ένωση με 70-54 και ισοφάρισε σε 2-2 την ημιτελική σειρά της Basket League.

Έτσι, η πρόκριση στους τελικούς της Α1 –εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός- θα κριθεί σε 5ο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. 

 

 

Πρώτη ενημέρωση: Τον τέταρτο αγώνα τους για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League δίνουν Προμηθέας και ΑΕΚ.
Οι Πατρινοί θέλουν τη νίκη στο «Δ. Τόφαλος» για να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά και να την οδηγήσουν σε πέμπτο ματς. Ο κόουτς του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει την αντίδραση από τους παίκτες του μετά την προχθεσινή συντριβή. 

Η «Ένωση», από την άλλη πλευρά, θέλει να... τελειώνει τη δουλειά από σήμερα και να μην αγχωθεί φτάνοντας σε πέμπτο ματς. Ο Λούκα Μπάνκι θα έχει αυτή τη φορά διαθέσιμο και τον Γιώργο Τσαλμπούρη, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, ενώ αντίθετα θα λείψουν ξανά οι Ματσιούλις και Καββαδάς.

Διαιτητές του αγώνα είναι Παπαπέτρου, Μάνος και Ψαριανός. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ περιμένει την Πέμπτη την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που κατέθεσε κατά της ποινής μιας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για το δεύτερο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
 

Δείτε εδω LIVE

Διαβάστε επίσης