Πάτρα: Υπό δρακόντεια μέτρα στο Προμηθέας – Χαποέλ Χολόν, με αστυνομικές ενισχύσεις και ΕΚΑΜ

12/03/2024 | 15:15

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται στην τοπική ΕΛ.ΑΣ συσκέψεις για τα αυστηρά μέτρα που θα ληφθούν ενόψει του αυριανού αγώνα στην Πάτρα, μεταξύ του Προμηθέα και της Χαποέλ Χολόν.

Τα μέτρα ασφαλείας ενισχύονται από σήμερα με αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα παρουσία και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), προκειμένου να προστατευτεί η ισραηλινή ομάδα εξαιτίας του πολέμου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» ο Προμηθέας Πάτρας κοντράρεται με τη Χαποέλ Χολόν (13/3/2024) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου της φάσης των «16» του Baskeball Champions League.

Πρόκειται για κομβικό ματς για την ελληνική ομάδα καθώς με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στα προημιτελικά και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία.

Η Χαποέλ Χολόν βρίσκεται κι εκείνη στο «κυνήγι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη.

 

 

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ρούμπιο: «Ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου»