MasterChef 3: Ο Μανώλης είναι ο μεγάλος νικητής - ΒΙΝΤΕΟ

Επικράτησε της Σπυριδούλας και στις τρεις δοκιμασίες του τελικού

Ο Μανώλης είναι ο μεγάλος νικητής του εφετινού MasterChef 3 καθώς κατάφερε και επικράτησε της Σπυριδούλας στον τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής!

Οι δυο φιναλίστ «κοντραρίστηκαν» πάνω από τις κατσαρόλες τους. Τα δυο «κουτσουπουλάκια» όπως τους χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφού και οι δυο ανήκουν στη δική του ομάδα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας είχαν απίστευτο άγχος.

Ο τελευταίος σφραγισμένος φάκελος ανοίχτηκε σε ζωντανή μετάδοση και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

Η βαθμολογία ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στους δυο παίκτες. Η Σπυριδούλα προηγείτο 15-14 του Μανώλη βάση των βαθμολογιών που είχαν ανακοινωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Οι φάκελοι άνοιξαν ο ένας μετά τον άλλον και αποκάλυψαν σιγά -σιγά τον νικητή.

Ο πρώτος φάκελος είχε ένα 9αρι για τον Μανώλη και ένα 8αρι για τη Σπυριδούλα και οι παίκτες έφτασαν και οι δυο τους 23 βαθμούς.

Για τη δεύτερη δοκιμασία η Σπυριδούλα βαθμολογήθηκε από τον Φίλιππο Χρονόπουλο με 7/10 ενώ ο Μανώλης με 8/10 και το αποτέλεσμα έφτασε 30-31 υπέρ του Μανώλη.

Το πιάτο του γλυκού ήταν αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Η Σπυριδούλα για τη μαρέγκα λεμόνι βαθμολογήθηκε με 7/10 ενώ ο Μανώλης με 9/10.

Άρα ο παίκτης που συγκέντρωσε τις υψηλότερες βαθμολογίες ήταν ο Μανώλης. Ο παίκτης με την ανακοίνωσή του αποτελέσματος ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

«Είναι μοναδικό το συναίσθημα, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Νιώθω δικαίωση για τους κόπους μου όλο αυτό το διάστημα» είπε ο Μανώλης.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ