Απόψε στις 19:30 η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Τζανάκου

Με κεντρικό σύνθημα «Να ξαναγαπήσουμε την πόλη μας», πραγματοποιείται απόψε, στις 19:30, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση - ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» και θα σηματοδοτήσει την απόφαση των Πατρινών δημοτών να μην παραδώσουν, για άλλη μία φορά, τον Δήμο Πατρέων σε κομματικά ή άλλα συμφέροντα, αλλά να εμπιστευτούν ανεξάρτητες και ακηδεμόνευτες δυνάμεις με ξεκάθαρη Αυτοδιοικητική ταυτότητα, που δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλον εκτός από τους ίδιους τους πολίτες της Πάτρας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων θα παρουσιάσει το έργο που έχει ήδη παραχθεί μέσα από έναν πολυετή αγώνα σε Δημοτικές Αρχές οι οποίες προσέφεραν στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει τα σημεία του προγράμματος της παράταξης, που είναι σχεδιασμένο και μελετημένο σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πάτρας και έχει προέλθει μέσα από διαβούλευση ετών με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

«Η διαφορά μας δεν είναι οι στόχοι για την πόλη. Όλοι έχουμε κοινούς στόχους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε έργο που αποδεικνύει ότι και ΞΕΡΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε τους στόχους αυτούς. Στήριξη στην “Πάτρα: Η δική μας πόλη” δεν είναι στήριξη σε εμένα. Είναι στήριξη στην πόλη που επιτέλους αξίζουμε να έχουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Τζανάκος.

 

Διαβάστε επίσης