Ο Σπύρος Πολίτης για την Κανακάρη

"Με την #Πάτρα_ΕΝΩΜΕΝΗ ...βρίσκουμε τις λύσεις", έγραψε στα social media ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Πάτρα ΕΝΩΜΕΝΗ" και τον Νίκο Παπαδημάτο, Σπύρος Πολίτης, μετά από επίσκεψή του στην διάνοιξη της Κανακάρη και συνάντησή του με εκπροσώπους της Επιτροπής κατοίκων, και συγκεκριμένα τους Φώτη Δημητρόπουλο, Κωνσταντίνο Πλέσσα και τον Πολιτικό Μηχανικό και συνεργάτη του υποψηφίου, Γρηγόρη Ζαχαράτο. 

Ο κ. Πολίτης υπογράμμισε στο μήνυμά του: 

"Η συνάντησή μας δεν ήταν … τυπική. Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλωστε, γιατί γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και έχουν προηγηθεί …τόσες και τόσες συζητήσεις ουσίας και με απόλυτη ειλικρίνεια! Εμείς είχαμε πάντα σαφή και ξεκάθαρη θέση: … ΜΕΛΕΤΗ και προσαρμογή στους νέους όρους που δημιουργεί η ένταξη της μίνι Περιμετρικής, στην κυκλοφορία της πόλης. Με πιθανά 2 round about στου Κουρτέση και στα Ταμπάχανα.

Για να πάει μια πόλη μπροστά, ο Δήμος πρέπει να κάνει διάλογο με τους Δημότες. Μέσα από τεκμηριωμένες μελέτες και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων προκύπτουν ιδανικές λύσεις για το κοινό καλό. Όχι με αποφάσεις στο …πόδι.

Με την … «Πάτρα ΕΝΩΜΕΝΗ» μπορούμε να πετύχουμε πολλά, προς όφελος της πόλης και ΟΛΩΝ των Πατρινών!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ