Σπύρος Πολίτης: Η Πάτρα ΕΝΩΜΕΝΗ μπορεί να αλλάξει…

Το μήνυμα του υποψηφίου Δημοτικού Σύμβούλου με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαδημάτου

«Έχοντας ένα σαφές σχέδιο για την Πάτρα, μελετημένο και αξιόπιστο, είμαστε έτοιμοι για αυτό που η πόλη έχει ανάγκη: Να γυρίσει σελίδα ανοίγοντας τους ορίζοντες της δημιουργίας για όλους τους δημότες, για τους νέους, τους επαγγελματίες, όλους όσοι ελπίζουν ότι σε αυτή την πόλη κάτι μπορεί να αλλάξει.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε την αντίληψη ορισμένων ότι τίποτα πια δεν μπορεί να γίνει. Μπορούμε να δείξουμε πως αυτή η πόλη και αυτό το άξιο ανθρώπινο δυναμικό της ξέρει πώς να προχωρήσει στην αναγέννηση.

Προχωράμε με σχέδιο για το οδικό δίκτυο, το κυκλοφοριακό, την ποιότητα ζωής, την εικόνα και καθαριότητα της πόλης, την ανακύκλωση, τα αδέσποτα, για τις υποδομές και το λιμάνι, τις συγκοινωνίες, το φράγμα Πείρου - Παραπείρου. Για την Διοίκηση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την τουριστική ανάπτυξη, για τις ανάγκες της κοινωνίας, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την τεχνολογία και την ενέργεια.

Προπαντός, έχουμε την εμπειρία σε συνδυασμό με την θέληση και την όρεξη να αλλάξουμε την Πάτρα, διαμορφώνοντας την πόλη που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους, και στους νέους, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να μεγαλουργήσουν.

Η επιλογή, είναι στο χέρι κάθε συμπολίτη. Η Πάτρα ΕΝΩΜΕΝΗ μπορεί να αλλάξει…».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ