Συνάντηση του Νίκου Τζανάκου, με το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Ζήτησε την ουσιαστική συμβολή τους σε προβλήματα του Δήμου

Συνάντηση με τα μέλη του Προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, πραγματοποίησε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάτρα: Η δική μας πόλη” Νίκος Τζανάκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, προερχόμενος από τον χώρο της Δικηγορίας.

Στο πλαίσιο της ουσιαστικής συζήτησης που έγινε, ο κ. Τζανάκος ζήτησε από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Ζούπα, τον Αντιπρόεδρος Α΄ κ. Παναγιώτη Μεταξά και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Κρεμμύδα και τα μέλη, τη συνεργασία τους και την ουσιαστική συμβολή τους σε προβλήματα του Δήμου με νομική διάσταση, στα οποία, όπως τόνισε, η συμβολή τους είναι και αναγκαία και καθοριστική.

Δίνοντας ενδεικτικό παράδειγμα για αυτό αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή που υπήρξε στο πλαίσιο της νομικής τεκμηρίωσης της διεκδίκησης του Θαλασσίου Μετώπου το 2008-2009, επί Προεδρίας του αείμνηστου Γιάννη Κίτσου.

Σε αυτό το θέμα (κι όχι μόνο) η συμβολή του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας εξακολουθεί να είναι αναγκαία, και μετά την τροπολογία παραχώρησης, λόγω των σοβαρών νομικών ζητημάτων που έχουν προκύψει και τα οποία η πόλη δεν μπορεί να αποτυπώσει δίχως τη συμμετοχή της νομικής τους συμμετοχής - άποψης», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ